Tuulettuvat rakenteet ja puhdas sisäilma

Tuulettuvilla rakenteilla sisäilmasaneeraus jopa parissa päivässä

Tuulettuvat rakenteet mahdollistavat sisäilmasaneerauksen jopa parissa päivässä, vanhoja rakenteita purkamatta! KMA:n saneeraus ei vaadi piikkausta tai kuivumisaikoja, joten se on menetelmänä äärimmäisen nopea. Erilaisten tuulettuvien rakenteiden asentamisen lattiaan, kattoon ja seiniin on tarkoitus estää emissioiden purkautuminen vaurioituneista rakenteista sisäilmaan. Samalla tuulettuvat rakenteet toimivat myös erinomaisena lisäeristeenä rakennukselle.  

Tuulettuvien rakenteiden toimintaperiaate

Tuulettuvia rakenteita voidaan käyttää niin katoissa, lattioissa kuin seinissäkin. Perusideana on muodostaa rakenteen väliin alipaineistettu tila, johon johdatetaan suodatettua ilmaa. Ilma huuhtelee rakenteita kuivattaen niitä ja hallitusti ilmanvaihdon mukana poistuessaan vie mennessään kosteuden lisäksi myös muita epäpuhtauksia. Tuulettuvat rakenteet soveltuvat monenlaisiin tilanteisiin: saneeraukseen, kosteusvaurioiden hallintaan ja uudisrakentamiseen. Rakenteiden sisään pysytään myös piilottamaan putkia ja johtoja, jotka muuten vedettäisiin pintamateriaalin päälle. 

Nopea sisäilmaremontti

Etuna tuulettuvissa rakenteissa on myös nopeus: Vanhaa rakennetta ei useimmiten tarvitse purkaa niin laajalti kuin muilla menetelmillä. Lisäksi kuivausaika jää pois. Remontti pystytään toteuttamaan yhtäjaksoisesti purusta pinnoitteeseen, ja lopputuloksena ovat kuivat rakenteet. Esimerkiksi keittiön lattiaurakka pystytään toteuttamaan kokonaisuudessaan parissa–kolmessa päivässä, viikkoja tai kuukausia kestävän remontin ja kuivatuksen sijaan! Parhaimmillaan yhtenäiseen tilaan voidaan asentaa tuulettuvaa lattiaa jopa sadan neliön päivävauhtia. 

Nivell Systemsin tuulettuvat rakenneratkaisut

Tuulettuvat ratkaisut toteutetaan alan markkinajohtajan Nivell Systemsin rakenneratkaisuilla. KMA Company Oy on Nivell Systemsin tuulettuvien rakenneratkaisujen maahantuoja. Tutustu Nivell Systemsin tuotteisiin.

iv-konehuoneiden-lattiat4

Ota yhteyttä ja tilaa tuulettuvat rakenneratkaisut KMA:lta!