IV-konehuoneen lattian TKR-pinnoitus

IV-konehuoneiden lattiat

KMA Company on erikoistunut IV-konehuoneiden lattioiden pinnoittamiseen kestävällä TKR-pinnoitteella. Turvallisella TKR-massalla voidaan toteuttaa IV-konehuoneen lattialle vesieristävä ja kulutusta äärimmäisen hyvin kestävä pinnoite, jonka paksuutta ja kestävyyttä voidaan säädellä kohteen käyttötarkoituksen mukaan. TKR-massa voidaan asentaa helposti niin uudis- kuin saneerauskohteisiin.

TKR-pinnoitteen ominaisuudet

TKR-pinnoitteen avulla voidaan suojata IV-konehuoneen lattiaa kosteudelta, kulumiselta, iskuilta ja syöpymiseltä. Pinnoitteen ominaisuuksia voidaan muokata sen mukaan, millaista kulutusta sen tulee kestää, esimerkiksi pelkäksi vesieristeeksi riittää kevyempi pinnoite kuin silloin, jos pinnan tulee kestää voimakkaita kemikaaleja. Pinnoite on erittäin joustava ja kestää hyvin erilaista värähtelyä ja tärinää.

TKR-pinnoitteen asentaminen

TKR-pinnoite voidaan valaa joko koko tilaan tai pelkästään esimerkiksi IV-laitteiden alle vesieristeeksi. Massa voidaan pumpata laitteiden alle, vaikka IV-laitteet olisivat paikoillaan ja käytössä. TKR-pinnoitetta voidaan myös muovata monin tavoin, esimerkiksi karhentamalla sitä tai muovaamalla liikuntasaumat joustaviksi niin, etteivät ne erotu lattian pinnalta. Saneerauskohteiden lisäksi massa voidaan pumpata myös uudiskohteeseen joko ennen IV-laitteiden asennusta tai sen jälkeen.

iv-konehuoneiden-lattiat8

Tilaa kestävä ja vesieristävä TKR-lattiapinnoite IV-konehuoneeseen