Kylpyhuoneremontti ja muut märkätilojen remontit

Märkätilaremontit asiantuntevasti

Kylpyhuoneremontit ja myös muut märkätilaremontit ovat rakennusteknisesti kaikista vaativimpia remontteja, jotka tulisi aina teettää siihen erikoistuneilla ammattilaisilla. Kaikenlaiset märkätilat, kuten kylpyhuoneet, pesuhuoneet, saunat ja kodinhoitohuoneet ovat KMA Companyn alaa. Meillä on runsaasti kokemusta ja laaja-alaista erityisosaamista, jota vaaditaan vaativienkin märkätilojen onnistuneeseen saneeraukseen. Kattavan osaamisen ja luotettavan yhteistyöverkoston ansiosta pystymme tarjoamaan kaiken märkätilaremonttiin tarvittavan aina suunnittelusta ja isännöitsijälle tehtävästä ilmoituksesta toteutukseen ja valvontaan saakka. 

Laaja-alainen kokemus märkätilojen remontoinnista

KMA:lla on monipuolinen ja pitkä kokemus erilaista märkätilojen saneerauksista ja siksi yksikään kylpyhuone, pesuhuone tai muukaan märkätilaremontti ei ole meille liian suuri haaste. Referensseissämme on kaikenlaisia projekteja tavallisista pienistä saunaremonteista aina suurten uimahallien saneeraukseen saakka. Myös erikoisemmat ratkaisut, kuten esimerkiksi puulattioiden asentaminen suihkutiloihin, ovat meille tuttuja, ja tarjoammekin yksilöllisesti räätälöityjä ratkaisuja kaikkiin asiakkaidemme tarpeisiin. Kaikki märkätilaremontit ja -purkutyöt tehdään puhtautta ja turvallisuutta vaalien, huolellista pölynhallintaa ja alipaineistusta hyödyntäen.  

Haaveiletko kodin kylpyhuoneremontista?

Tehdään yhdessä unelmistasi totta, ja suunnitellaan yhdessä juuri sinun toiveitasi ja tarpeitasi vastaava tyylikäs kylpyhuone. Laadukas, viihtyisä ja toimiva kylpyhuone nostaa parhaimmassa tapauksessa samalla sekä asuinmukavuuttasi että asuntosi arvoa. Tarjoamme laadukkaita ja toimivia ratkaisuja suunnittelusta ja haitta-ainetutkimuksista lähtien purkutöihin sekä kokonaisvaltaisen kylpyhuoneremontin toteutukseen saakka.  

kmac-kylpyhuone-märkätila

Ota yhteyttä ja kysy lisää