Palokatkourakointia ja -palvelua ammattitaidolla

Palokatkot

Palokatkot ovat äärimmäisen tärkeitä rakennusten paloturvallisuuden kannalta, ja niillä on merkittävä rooli tulipalojen leviämisen estämisessä sekä ihmisten ja omaisuuden suojelemisessa. Nämä katkojärjestelmät pitävät tulipalon rajoitettuna alkuperäiseen syttymiskohtaan siten, että ne estävät tulipalon leviämisen rakennuksen muihin osiin. Palokatkojen oikea suunnittelu, asennus ja ylläpito ovat elintärkeitä rakennusten paloturvallisuuden kannalta. Sen takia on todella tärkeää valita ammattitaitoinen ja koulutettu kumppani palokatkoihin liittyvissä asioissa. 

Me KMA:lla olemme sitoutuneet tarjoamaan kokonaisvaltaisia ratkaisuja rakennusten paloturvallisuuden parantamiseksi. Ymmärrämme, että palokatkojen merkitys on korvaamaton tulipalon sattuessa. Olemme erikoistuneet palokatkoratkaisuihin, jotka täyttävät tiukimmatkin viranomaismääräykset ja standardit.

Olemme koulutettuja ja virallisia huippuluokan ETA / CE-hyväksyttyjen CG PROFISEAL® FSA ja MULCOL — palokatkotuotteiden asennusurakoitsijoita.

Palokatkopalvelut

Tarjoamme viranomaismääräykset täyttävää palokatkourakointia ja palokatkopalveluita vahvalla ammattitaidolla:

Kokonais- ja osaurakat: Tarjoamme palokatkourakoinnin sopimuksenmukaisessa laajuudessa, olipa kyse sitten uudisrakennuksesta tai saneerauskohteesta. 

Ennakoiva palokatkosuunnitelma: Suunnittelupalvelumme sisältää sijaintikuvat sekä detaljit, jotta voimme ennakoida ja minimoida mahdolliset riskitekijät palon leviämisessä.

LVI-suunnittelun ohjaus: Tunnemme rakennusten LVI-järjestelmät, ja tarjoamme reikäkuvat sekä kannakoinnin, joka varmistaa ettei palokatkojen asennus aiheuta haittaa näille järjestelmille.

Palokatkotuotteen valinta: Autamme sinua valitsemaan oikean palokatkotuotteen, ottaen huomioon sen taloudellisuuden, asennettavuuden ja toimivuuden tekijät.

Urakointi ja valvonta: Tarjoamme koko työmaan palokatko-ohjeistuksen, sekä huolehdimme, että kaikki asennukset toteutetaan vaatimusten mukaisesti sekä erityisen korkealla laadulla.

Palokatkojen sähköinen dokumentointi: Seuraamme ja raportoimme työmaan tilannetta jatkuvasti, ja pidämme sinut siitä ajan tasalla. 

Nimetön malli (2)

Palokatkoissa Ota Yhteyttä:

Henri Niementoivo
KMAC-logo1

KMA:lta saat viranomaismääräykset täyttävää palokatkourakointia ja -palvelua vahvalla ammattitaidolla ja kokemuksella