Erikoispinnoite lattioihin, seiniin ja muihin kohteisiin

Kovaa kulutusta kestävät erikoispinnoitteet

KMA Company Oy toteuttaa laadukkaat ja äärimmäisen kestävät erikoispinnoitteet vaativiin olosuhteisiin, liukumattomista ja antibakteerisista pinnoitteista erittäin kovaa kulutusta kestäviin, turvallisiin pinnoitteisiin. Erikoispinnoite valitaan aina kohteen ja sen lopullisen käyttötarkoituksen mukaan. Pinnoitteet valmistetaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan, jolloin kunkin tilan erityisvaatimukset tulevat huomioiduiksi.

Erikoispinnoitteet vaativiin olosuhteisiin

Erikoispinnoitteita käytetään yleisimmin lattioihin, mutta KMA toteuttaa kovaa kulutusta kestävät pinnoitukset monista muista palveluntarjoajista poiketen myös esimerkiksi säiliöihin ja erilaisten tilojen seiniin. Erikoispinnoitteet voidaan toteuttaa muun muassa uimahalleihin ja esimerkiksi hyppytorneihin. Kaikki tuotteet on tutkittu ja hyväksytty elintarvikekontaminaation ja negatiivisen vedenpaineen osalta.

Korkealaatuiset erikoispinnoitteet

KMA toteuttaa laadukkaat erikoispinnoitteet asiantuntevasti muun muassa teollisuuden tarpeisiin, erilaisiin liike-, toimisto- ja tehdastiloihin sekä julkisiin tiloihin, lastauslaitureihin, varastoihin, autohalleihin ja -korjaamoihin. Erikoispinnoitteilla voidaan tarvittaessa toteuttaa lattia, joka kestää jopa panssarivaunun, lipeän tai lämpimän rikkihapon.

Järeimpien ratkaisujen lisäksi KMA voi mitoittaa pinnoitteen kestokyvyn esimerkiksi hitsauksen tai nastarenkaiden aiheuttamalle rasitukselle. KMA toteuttaa kohteisiin myös korkealaatuiset antibakteeriset sekä liukumattomat pinnoitteet. Muita tyypillisiä pinnoitettavia kohteita ovat akryylilattiat sekä vaurioituneiden pintojen paikkaus.

Erikoispinnoite asbestikohteeseen

Erikoispinnoitteella voidaan uudistaa nopeasti ja edullisesti myös esimerkiksi asbestia sisältävän porraskäytävän laatta. Menetelmän avulla ei tarvita kalliita asbestipurkuja, eikä rappukäytävää tarvitse sulkea pitkään kestävän remontin ajaksi. Erikoispinnoitteen asentaminen voidaan toteuttaa lähes yhtä nopeasti kuin tavallinen rappukäytävän viikkosiivous, eikä asennuksesta näin ollen aiheudu merkittävää häiriötä rakennuksen käyttäjille.

erikoispinnoitteet-kma-company

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous erikoispinnoitteelle!