Järjestelmäkatolla putket ja johdot piiloon

Järjestelmäkatto mahdollistaa monenlaiset ratkaisut

Alaslaskettu katto eli järjestelmäkatto mahdollistaa monien erilaisten ratkaisujen toteuttamisen helposti ja tyylikkäästi, aina valaisimista akustiikan parantamiseen. Järjestelmäkaton avulla voidaan piilottaa erilaiset johdot ja putket katon ja rakenteen väliin jäävään tyhjään tilaan. Sähkötöiden jälkiasennus onnistuu ilman katon purkamista tai rakenteiden vaurioittamista, ja myös ilmanvaihdon lisääminen sekä muutokset ovat mahdollisia. Huolitellun ilmeen lisäksi järjestelmäkatolla voidaan myös esimerkiksi vaimentaa ääntä akustiikkapaneelien avulla.

Järjestelmäkatolla saadaan sisäkattoon tilan käyttötarkoituksen mukaan vaikkapa akustiikkalevyjä, erilaisia kuvioita, värejä ja efektejä, joissa vain mielikuvitus on rajana. Järjestelmäkatto on erinomainen vaihtoehto julkisten tilojen, kuten sairaaloiden ja koulujen, lisäksi moderneihin yksityiskoteihin tai vaikka kotiteatteriin.

Järjestelmäkatto mahdollistaa muutostyöt rakenteita rikkomatta

Rakenne on helposti muunneltavissa, jolloin esimerkiksi valaisinelementtien siirtäminen tai vaihtaminen uusiin sujuu helposti. Erilaiset akustiikkaratkaisut ovat mahdollisia ja käyttötarkoituksen muuttaminen helppoa. Katon puhdistaminen on helppoa, eikä vaadi purkamista. Järjestelmäkattoa voidaan käyttää myös sisäilmakorjauksissa ja seinän- sekä katonrajan tiivistyksen yhteydessä. Nimestään huolimatta järjestelmäkatto voidaan asentaa myös seinään.

järjestelmäkatto

Järjestelmäkatto tarjoaa erinomaisia ratkaisuja niin julkisiin tiloihin, koteihin kuin toimistoihinkin.