kmac-tiivistyskorjaus

Kustannustehokkain sisäilmakorjaus syntyy kokeneiden ammattilaisten käsissä

Etsitkö sisäilmakorjaajaa pelkän hinnan perusteella? Tämän blogitekstin jälkeen tiedät, että todelliset kustannussäästöt ja parhaat asiakaskokemukset saadaan aikaan ainoastaan ammattitaidolla ja kokemuksella.

Sisäilmakorjaus on alana vielä melko uusi tulokas, jonka yksityiskohdat ovat vieraita sekä sisäilmaongelmista kärsiville kuluttajille että suurelle osalle rakennusalan tekijöistä. Miksi sisäilmakorjaus kannattaa antaa aina koulutettujen ja sertifioitujen ammattilaisten tehtäväksi – silloinkin, kun valintakriteerinä on edullisin kokonaishinta? Listasimme kolme syytä.

1. Oikein valitut materiaalit ja työtavat tuovat jopa satojen tuhansien eurojen säästöt

Tiivistysnauha vai nestemäinen tiivistysaine? Laadukkaan ja kestävän sisäilmakorjauksen ytimessä ovat oikein valitut materiaalit ja työtekniikat. Tiivistyksiä kilometritolkulla tehnyt sisäilma-alan ammattilainen tuntee alan lainalaisuudet niin tarkasti, ettei jämähdä vanhoihin toimintatapoihin, vaan luo tilalle uusia, tehokkaampia ratkaisuja. Esimerkiksi lattia-seinärajan tiivistämisen ajatellaan vaativan aina vähintäänkin lattian osittaista purkamista, mutta KMA Companyn tekemänä työläs ja kallis purkamisvaihe voidaan ohittaa usein kokonaan. 

Ammattitaidon tuomat säästöt mitataan helposti kymmenissä tuhansissa euroissa. Tähän mennessä suurin, työtapoja ja materiaaleja vaihtamalla aikaansaamamme säästö on 300 000 euroa. 

2. Koulutettu tekijä minimoi remontista aiheutuvat haitat

Sisäilmakorjaus on vuosien mittainen kokonaisuus, jonka eri työvaiheet aiheuttavat muutoksia korjattavan tilan käyttöön. Remontin ei tästä huolimatta tarvitse tarkoittaa pitkäaikaisen ja kalliin väistötilan tai evakkoasunnon etsimistä heti sisäilmaongelman paljastumisen jälkeen.

Ammattilainen toteuttaa sisäilmakorjauksen aina asiakkaan turvallisuus edellä ja asumismukavuuteen liittyvät haitat minimoiden. Osaava tekijä varmistaa aina, että työn toteutusvaiheeseen ei rynnitä kiireellä, vaan suunnittelulle jätetään riittävästi aikaa. Tehokkaiden ilmanpuhdistimien ansiosta korjaussuunnitelma voidaan tehdä huolellisesti samaan aikaan kun asukas asuu turvallisesti sisäilmakorjausta kaipaavassa kodissaan. 

Voit vuokrata ilmanpuhdistimet KMA Companyltä kohtuuhintaan tarvittaessa jo tänään. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

3. Sisäilma-alan ammattilainen toteuttaa vain järkevät suunnitelmat

Purkaa vai korjata? Vastuu sisäilmakorjauksen laajuuden määrittämisestä on tilaajalla, mutta päätös ei ole aina yksinkertainen. Toisinaan esimerkiksi riskirakenteiden korjaaminen on kyllä mahdollista, mutta purkamiseen ja uuden rakentamiseen verrattuna huomattavasti kalliimpaa. Joskus paras ratkaisu löytyy välimaastosta.

Sisäilma-alan ammattilainen on sitoutunut ajattelemaan asiakkaansa parasta ja osaa tarvittaessa kieltäytyä tarpeettomista ja asiakkaan talouden kannalta kannattamattomista korjaussuunnitelmista. Tämä ajatusmalli ohjaa myös KMA Companyn toimintaa. 

Kärsitkö sisäilmaongelmista? Ota meihin yhteyttä täällä tai laita sähköpostia osoitteeseen kapu@kmac.fi, ja palaamme asiaan pian!

Petri Kapulainen

Jaa artikkeli