Kmac yrityksenä

KMA Company Oy on rakennusliike, joka toteuttaa kaikenlaiset rakennusprojektit laadukkaasti ja ammattiylpeydellä

Perheyrityksenä aloittanut, ja muutamassa vuodessa vakavasti otettavaksi rakennusalan toimijaksi kasvanut KMA Company Oy on yritys, joka noudattaa edelleen perheyritykselle tärkeitä arvoja; asiakkaan henkilökohtaista kohtaamista, kokonaisvaltaista vastuuta tehdystä työstä ja sovittujen aikataulujen noudattamista. KMA välttää tietoisesti suuren yrityksen kasvottomuutta, ja haluaa olla lähellä asiakasta.

Perustajan kiinnostus oppia ymmärtämään mikrobivaurioiden synty, niiden ehkäisy ja korjausmahdollisuudet, on ohjannut yritystä erikoistumaan puhtaaseen sisäilmaan, home-, kosteus- ja mikrobivauriokorjauksiin, sekä saneerausrakentamiseen. KMA:n osaamisalueeseen kuuluvat myös muiden muassa erilaiset erikoispinnoitukset, haitta-ainesulut, vesieristykset tarkastuksineen, sekä suunnittelu-, valvonta-, konsultointi- ja sisustuspalvelut. Yritys ei kaihda hankaliakaan kohteita vaan ottaa erilaiset ongelmatilanteet mahdollisuutena kehittyä ja oppia uutta. Esimerkkejä jo tehdyistä töistä löytyy ”referenssit”-välilehdeltä.

Kosteusvaurioiden korjaaminen kehittyy

Kosteusvaurioiden korjaaminen uudistuu jatkuvasti erilaisten testausmenetelmien kehittyessä sekä tietoisuuden lisääntyessä puhtaan sisäilman merkityksestä ihmisen kokonaishyvinvoinnille. Pystyäkseen tarjoamaan asiakkailleen mahdollisimman toimivia ratkaisuja, KMA testaa laajasti markkinoille tulevia uutuuksia ja valitsee niistä käyttöönsä sekä parhaat tuotteet että tehokkaimmat työskentelytavat aina ensimmäisten joukossa. Näin varmistetaan, että työ valmistuttuaan täyttää alan tiukentuvat kriteerit vuosiksi eteenpäin, ja vältetään jatkuvista korjauksista aiheutuva kierre ylimääräisine kuluineen.

Koska puhdas sisäilma on yrityksen erityistä osaamisalaa, ovat kaikki käytettävät tuotteet mahdollisimman vaarattomia ja hajuttomia myös työskentelyn aikana. Tämä yhdessä hyvän alipaineistuksen ja pölynhallinnan kanssa mahdollistaa usein asunnossa asumisen remontin aikanakin. Monilla tuotteilla on erilaisia ympäristösertifikaatteja ja niiden pakkaukset pystyy kierrättämään.

Urakan koolla ei ole merkitystä; yrityksen kautta saa tilattua yhtä lailla yhden taulun ripustuksen seinälle, kuin 100-vuotiaan kartanon remontoinnin lattiasta kattoon. KMA hoitaa kaiken aina remonttisuunnittelusta vanhojen rakenteiden purkamiseen, putki- ja sähkötöiden kautta loppusiivoukseen asti.

Kaikki yrityksen työntekijät puhuvat suomea, osa tarvittaessa myös ruotsia ja englantia. Työ tehdään aina asiakasta kuunnellen ja kunnioittaen. Asiakkaalle pyritään joka kohteessa tarjoamaan kokonaisurakkaa, jolloin kustannukset ovat etukäteen tiedossa. Mikäli tämä ei ole jostain syystä mahdollista, vaan päädytään tuntiveloitukseen, työskennellään silloinkin niin että kulujen seuraaminen on helppoa ja läpinäkyvää, eikä yllätyksiä pääse syntymään. Tavoitteena on toimia ”avaimet käteen” –periaatteella, jolloin asiakkaan tehtäväksi jää ainoastaan nauttia upeasta lopputuloksesta!

KMA Company Oy on Suomen sisäilmayhdistyksen jäsen.

Muista myös kotitalousvähennys!

Kiinnostuitko palveluistamme?