Viemärisaneeraus nopeasti ja turvallisesti

Putkiremontti pinnoittamalla

KMA toteuttaa korkealaatuiset putkiremontit yhteistyössä Housepipe Oy:n kanssa. Housepipe Oy on erikoistunut putkien pinnoittamiseen kotimaisilla TKR:N luonnonöljypohjaisilla tuotteilla. Toteutamme viemärisaneerauksen rakenteita rikkomatta, jopa viikossa! TKR-putkiremontti on turvallinen, helppo ja nopea viemärisaneerausmenetelmä, jossa putken sisälle valetaan uusi saumaton muoviputki. Tällä pinnoitukseen perustuvalla putkisaneerausmenetelmällä putket saavat jopa 50 vuotta lisää käyttöikää!  

TKR-putkiremonttimenetelmä

TKR-putkiremontti on vaivaton ja nopea tapa uudistaa niin kerros-, rivi- kuin omakotitalon putkisto. Putkisaneerausmenetelmässä vanhan putken sisään valetaan uusi saumaton viemäriputki TKR-Viemärisaneerausmenetelmä-sertifikaatin (VTT-C-8552-12) mukaisesti. Viemäriputken seinämävahvuus on 2–5 mm käyttötarkoituksesta riippuen. Saumaton putkiremonttimenetelmä soveltuu valurauta-, PVC- ja betoniviemäreiden uusimiseen lattiakaivolta katuviemäriin, mukaan lukien liitokset ja korokerenkaat.

Edullinen putkiremontti, joka ei rasita asukkaita

Kokonaisvaltainen TKR-putkisaneeraus on kotimainen, turvallinen ja saumaton saneerausmenetelmä. Remontin kustannukset ovat noin 6 kertaa edullisemmat kuin perinteisessä putkiremontissa, ja kustannukset ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Menetelmän etuna on sen vaivattomuus. Putkiremontti aiheuttaa huomattavasti perinteistä putkiremonttia vähemmän haittaa asukkaille, kun he voivat asua omassa kodissaan koko remontin ajan!  Vain viemärin käyttöä rajoitetaan, ja tarvittaessa kohteeseen voidaan remontin ajaksi toimittaa myös kemiallinen WC. 

Helppo ja nopea viemärisaneeraus

Housepipen TKR-viemärisaneerausmenetelmällä toteutettuna remontin haitta on minimaalinen verrattuna perinteiseen putkiremonttiin – Pinnoittamalla toteutettavassa viemärisaneerauksessa ei tarvita massiivisia pihakaivuutöitä, ei piikkauksia, ei betonivaluja, ei uusia vesieristyksiä tai laatoituksia, eikä se aiheuta lainkaan hajuhaittoja!  

Viemärin pinnoitus

TKR-viemärisaneerauksessa käytettävä M1-luokiteltu pinnoite on turvallinen niin asennettaessa kuin valmiinakin. TKR-tuotteilla on korkea vetomurtolujuus ja tarttumislujuus. Uusi viemäri kestää iskuja ja notkahduksia korkean murtovenymän ansiosta. Viemäriverkostosta tulee elastinen ja antistaattinen. Tuotteilla tehty uusi viemäri on korroosion, kulumisen ja syöpymisen kestävä. Se vaimentaa ääntä, kestää värähtelyä ja tärinää. Lisäksi TKR-pinnoitteet ja TKR-massat ovat hajuttomia niin asennettaessa kuin valmiina tuotteinakin. 

kmac-viemarisaneeraus

Viemärisaneerauksen laadunvalvonta

TKR-viemärisaneerausmenetelmän ja menetelmässä käytettävien tuotteiden laadunvalvonta hoidetaan Eurofins Expert Services Oy:n ja TKR-Marketing Oy:n välisen laadunvalvontasopimuksen mukaisesti. Menetelmällä vanha viemäriputki uusitaan rakenteita rikkomatta. Uusi viemäri koostuu vedeneristyskerroksesta (Sertifikaatti VTT-C-4748-09) ja kulutuskerroksesta. Menetelmä soveltuu halkaisijaltaan 32–300 mm viemäreille.

Housepipe on TKR Marketing Oy:n kouluttama ja valtuuttama asennusliike. Laadunvarmistusjärjestelmä perustuu Suomen Standardisoimisliiton julkaisemaan SFS-ISO 9002 standardiin. Housepipella on vastuuvakuutus sekä rakennus- ja asennustyövakuutus. Toiminta on TKR Viemärisaneerausmenetelmäsertifikaatin VTT-C-8552-12 mukaisesta. Housepipeen voit tutustua tarkemmin yrityksen verkkosivuilla.

Housepipe ja viemärisaneeraus menee putkeen