Viemärisaneeraus nopeasti ja turvallisesti

Putkiremontti pinnoittamalla

KMA toteuttaa viemärisaneeraukset eli tuttavallisemmin putkiremontit yhteistyössä Housepipe Oy:n kanssa. Housepipe Oy on erikoistunut putkien pinnoittamiseen kotimaisilla TKR-pinnoitteilla. Pinnoittamalla tehty putkiremontti voidaan tehdä rakenteita rikkomatta jopa viikossa! TKR-putkiremontti on turvallinen, helppo ja nopea tapa tehdä putkiremontti – pinnoituksessa putken sisään valetaan uusi, saumaton muoviputki. Viemärisaneeraus, jossa putket on pinnoitettu TRK-pinnoitteella, pidentää putkien käyttöikää jopa 50 vuotta!

TKR-pinnoitus putkiremontissa

TKR-pinnoitteita hyödyntävä putkiremontti on vaivaton ja nopea tapa uudistaa putkisto sekä kerros-, rivi- että omakotitalossa. TKR-pinnoituksessa vanhan putken sisään valetaan uusi saumaton viemäriputki TKR-Viemärisaneerausmenetelmä-sertifikaatin (VTT-C-8552-12) mukaisesti. Viemäriputken seinämävahvuus on 2–5 mm käyttötarkoituksesta riippuen. Saumaton putkiremonttimenetelmä soveltuu valurauta-, PVC- ja betoniviemäreiden uusimiseen lattiakaivolta katuviemäriin, mukaan lukien liitokset ja korokerenkaat.

Edullinen putkiremontti, joka ei rasita asukkaita

TKR-putkisaneeraus on kotimainen, turvallinen ja saumaton saneerausmenetelmä. Viemärisaneerauksen hinta on noin 6 kertaa edullisempi kuin perinteisessä putkiremontissa, ja kustannukset ovat kotitalousvähennyskelpoisia. TKR-menetelmän etuna on sen helppous asukkaalle. Putkiremontti aiheuttaa huomattavasti vähemmän haittaa asukkaille, kun omassa kodissa voi asua putkiremontin ajan!  Vain viemärin käyttöä rajoitetaan, ja tarvittaessa kohteeseen voidaan remontin ajaksi toimittaa myös kemiallinen WC.

Helppo ja nopea viemärisaneeraus

Housepipe Oy:n hyödyntämällä TKR-viemärisaneerausmenetelmällä toteutettuna putkiremontin haitta on perinteiseen putkiremonttiin verrattuna vähäinen – pinnoittamalla toteutettavassa viemärisaneerauksessa ei tarvita massiivisia pihakaivuutöitä, ei piikkauksia, ei betonivaluja, ei uusia vesieristyksiä tai laatoituksia, eikä se aiheuta lainkaan hajuhaittoja!

Viemärin pinnoitus

TKR-viemärisaneerauksessa käytettävä M1-luokiteltu pinnoite on turvallinen ja hajuton sekä asennusvaiheessa että valmiina. TKR-tuotteilla on korkea vetomurtolujuus ja tarttumislujuus. Uusi viemäri kestää iskuja ja notkahduksia korkean murtovenymän ansiosta. Viemäriverkostosta tulee elastinen ja antistaattinen. TKR-pinnoitteella uusittu viemäri on korroosion, kulumisen ja syöpymisen kestävä ja lisäksi se vaimentaa ääntä ja kestää värähtelyä ja tärinää.

kmac-viemarisaneeraus

Viemärisaneerauksen laadunvalvonta

TKR-viemärisaneerausmenetelmän ja menetelmässä käytettävien tuotteiden laadunvalvonta hoidetaan Eurofins Expert Services Oy:n ja TKR-Marketing Oy:n välisen laadunvalvontasopimuksen mukaisesti. Tässä menetelmässä vanha viemäriputki uusitaan rakenteita rikkomatta. Uusi viemäri koostuu vedeneristyskerroksesta (Sertifikaatti VTT-C-4748-09) ja kulutuskerroksesta. Menetelmä soveltuu halkaisijaltaan 32–300 mm viemäreille.

Housepipe Oy on TKR Marketing Oy:n kouluttama ja valtuuttama asennusliike. Laadunvarmistusjärjestelmä perustuu Suomen Standardisoimisliiton julkaisemaan SFS-ISO 9002 standardiin. Housepipe Oy:llä on vastuuvakuutus sekä rakennus- ja asennustyövakuutus. Toiminta on TKR Viemärisaneerausmenetelmäsertifikaatin VTT-C-8552-12 mukaista. Lue lisää Housepipe Oy:stä.

Housepipe ja viemärisaneeraus menee putkeen