TKR-pinnoitteet

TKR-pinnoitteet vaativiin olosuhteisiin

TKR-pinnoitteet ovat kasviöljypohjaisista materiaaleista valmistettuja kaksikomponenttisia peruspinnoitteita, putkimassoja tai hyytelöitä, jotka soveltuvat erinomaisesti muun muassa tiivistyskorjaukseen, vedeneristämiseen ja viemärisaneeraukseen. Pinnoitteet suojaavat kohdetta kosteudelta, kulumiselta, iskuilta ja syöpymiseltä. Lisäksi ne kestävät hyvin tärinää ja vaimentavat ääntä.

Ympäristöystävällisillä TKR-tuotteilla voidaan toteuttaa kestävä pinnoite esimerkiksi kovalle kulutukselle altistuvien tilojen lattioihin ja seiniin. Joustavat ja vesitiiviit TKR-pinnoitteet soveltuvat vaativiin olosuhteisiin ja ne tarjoavat monipuolisia ratkaisuja aina liukumattomista ja antibakteerisista pinnoitteista erittäin kovaa kulutusta, kuten kuumaa rikkihappoa tai nastarenkaita kestäviin pinnoitteisiin.

Käyttökohteet

Haitta-ainesulut ja rakenteiden tiivistys

TKR soveltuu haitta-ainesulkuihin, kuten esimerkiksi asbestin tai maaperästä rakennuksen sisäilmaan nousevan radonin torjumiseen. Lue lisää.

Vedeneristäminen

TKR soveltuu vedeneristävyytensä ansiosta erilaisten märkätilojen pinnoittamiseen. Lue lisää. 

Viemärisaneeraus

TKR soveltuu viemäriputkistojen saneeraukseen. TKR:llä voidaan valaa vanhan putken sisään uusi saumaton viemäriputki. Lue lisää.

Pinnoittaminen

TKR soveltuu erityispinnoitteeksi vaativiin olosuhteisiin, kuten esimerkiksi IV-konehuoneisiin, uimahalleihin, hyppytorneihin, siiloihin, erilaisiin liike-, toimisto- ja tehdastiloihin sekä julkisiin tiloihin, lastauslaitureihin, varastoihin, autohalleihin ja -korjaamoihin. Lue lisää.

kmac-viemarisaneeraus

Vaativat olosuhteet? Valitse TKR-pinnoite