Viemärisaneeraus


KMA tekee tiivistä yhteistyötä Housepipe Oy:n kanssa, pystyen näin tarjoamaan viemärisaneerauksen jopa viikossa – rakenteita rikkomatta!

Housepipe – ja viemärisaneeraus menee putkeen

TKR Viemärisaneerausmenetelmällä valetaan vanhan putken sisään uuden saumattoman viemäriputken seinämävahvuudeltaan 2-5mm, käyttötarkoituksen mukaan. Toiminta on TKR Viemärisaneerausmenetelmäsertifikaatin VTT-C-8552-12 mukaista, ja TKR-viemärisaneeratun putken käyttöikäodotus noin 50 vuotta.

TKR-Viemärisaneerausmenetelmä on kotimainen kokonaisvaltainen saumaton putkiremontti valurauta-, PVC- ja betoniviemäreiden uusimiseksi lattiakaivolta katuviemäriin, mukaan lukien lattiakaivot ja lattiakaivojen liitokset putkiin.

Kustannustehokas, hajuton ja meluton menetelmä!

Remontin kustannukset ovat noin 6 kertaa edullisemmat kuin perinteisessä putkiremontissa – ja ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Asukkaat voivat asua omassa kodissaan koko remontin ajan, vain viemärin käyttöä rajoitetaan. Tarvittaessa kohteeseen toimitetaan kemiallinen wc.

Housepipen TKR-viemärisaneerausmenetelmällä toteutettuna remontin haitta on minimaalinen verrattuna perinteiseen putkiremonttiin – ei piikkauksia, ei betonivaluja, ei uusia vesieristyksiä, ei laatoituksia, ei hajuhaittoja… Pihakaivuutöitä ei myöskään tarvita.

M1-luokiteltu pinnoitte on turvallinen niin asennettaessa kuin valmiinakin. Se on kotimainen, luonnonöljypohjainen tuote.

TKR-tuotteilla on korkea vetomurtolujuus ja tarttumislujuus. Tuotteilla tehty uusi viemäri on korroosion, kulumisen ja syöpymisen kestävä. Uusi viemäri kestää iskuja ja notkahduksia korkean murtovenymän ansiosta. Viemäriverkostosta tulee elastinen ja antistaatinen. Valmis uusi viemäri vaimentaa ääntä, kestää värähtelyä ja tärinää. TKR-pinnoitteet ja TKR-massat ovat hajuttomia niin asennettaessa kuin valmiina tuotteenakin.

TKR-viemärisaneerausmenetelmän ja menetelmässä käytettävien tuotteiden laadunvalvonta hoidetaan VTT Expert Services Oy:n ja TKR-Marketing Oy:n välisen laadunvalvontasopimuksen mukaisesti.

Menetelmällä vanha viemäriputki uusitaan rakenteita rikkomatta. Uusi viemäri koostuu vedeneristyskerroksesta, (Sertifikaatti VTT-C-4748-09) ja kulutuskerroksesta. Soveltuu halkaisijaltaan 32-300 mm viemäreille.

Housepipe on TKR Marketing Oy:n kouluttama ja valtuuttama asennusliike. Laadunvarmistusjärjestelmä perustuu Suomen Standardisoimisliiton julkaisemaan SFS-ISO 9002 standardiin. Housepipella on vastuuvakuutus sekä rakennus- ja asennustyövakuutus. Toiminta on TKR Viemärisaneerausmenetelmäsertifikaatin VTT-C-8552-12 mukaisesta.

Yrityksen omat kotisivut löytyvät osoitteesta www.housepipe.fi