Palvelut


KMA tarjoaa monipuolisen kattauksen erilaisia rakennus- ja remontointipalveluita. Vuosien varrella kertyneen kokemuksen ja jatkuvan kouluttautumisen avulla hankittu tietotaito mahdollistaa erikoiskohteidenkin toteuttamisen. Lisäksi yrityksellä on laaja yhteistyöverkosto, jolloin asiakas saa kaikki tarvittavat palvelun osa-alueet yhdellä urakkasopimuksella, eikä joudu etsimään erikseen vaikkapa laatoittajaa.

Kauttamme nyt myös viemärisaneeraukset rakenteita rikkomatta!

KMA käyttää ainoastaan hyviksi havaittuja, valtuutettuja sähkö- ja putkiasentajia, sekä sertifioituja märkätila-asentajia. Jokaisella yrityksen työntekijällä ja alihankkijalla on työturvallisuuskortti, ja heidät on maahantuojan toimesta koulutettu käytettävien tuotteiden käsittelyyn.
Kaikissa kohteissa pyritään kaiken kattavaan urakkasopimukseen. Urakat aikataulutetaan tarkkaan, ja tämä yhdessä viikoittaisen raportoinnin kanssa takaa sujuvan remontin. Hyvä ja avoin tiedotus auttaa myös asiakkaan omassa laadunvalvonnassa.

Yritys tarjoaa urakkaan liittyen apua paperisodassa taloyhtiön ja isännöitsijän kassa, tehden tarvittavat remonttisuunnitelmat ja hankkien vaaditut valvojat. Teknisen avun lisäksi KMA auttaa asiakasta sisustussuunnittelussa ja sen toteuttamisessa aina verhojen ripustamiseen asti.

Remontin dokumentointi nousee arvoonsa viimeistään asunnon myynnin yhteydessä. Siksi KMA tekee jokaisesta kohteesta talokirjaan liitettävän raportin (asiakkaan toiveen mukaisesti USB-tikulle ja/tai paperisena), jossa on informaatiota käytetyistä aineista, selostus työvaiheista valokuvineen, sekä muuta tärkeää tietoa remontin toteutuksesta.