Järjestelmäkatot


Alaslasku- eli järjestelmäkatot mahdollistavat monenlaiset ratkaisut

järjestelmäkattoJärjestelmäkatto mahdollistaa erilaisten valaisinratkaisujen toteuttamisen, sekä johtojen piilottamisen katon ja rakenteen väliin jäävään tyhjään tilaan. Sähkötöiden jälkiasennus onnistuu ilman katon purkamista tai rakenteiden vaurioittamista, ja myös ilmanvaihdon lisääminen sekä muutokset ovat mahdollisia.KMAC Järjestelmäkatto 6

Järjestelmäkatolla sisäkattoon saadaan tilan käyttötarkoituksen mukaan vaikkapa akustiikkalevyjä. Erilaisia kuvioita, värejä,efektejä… Vain mielikuvitus on rajana! Järjestelmäkatto on mainio vaihtoehto julkisten tilojen, kuten sairaaloiden ja koulujen lisäksi moderneihin yksityiskoteihin, tai vaikkapa kotiteatterihuoneeseen!

Rakenne on helposti muunneltavissa, jolloin esimerkiksi valaisinelementtien siirtäminen vai vaihtaminen uuteen sujuu näppärästi. Erilaiset akustiikkaratkaisut ovat mahdollisia, ja käyttötarkoituksen muutos helppoa toteuttaa.

KMAC JärjestelmäkattoJärjestelmäkattoa voidaan käytää myös sisäilmakorjauksissa, sekä seinän- ja katonrajan tiivistyksen yhteydessä. Se on helppo puhdistaa purkamatta, ja nimestään huolimatta järjestelmäkatto voidaan asentaa myös seinään.